Десятка класних серіалів останніх років

Святковий період – ідеальний час для перегляду серіалів. Можна розслабитися, заварити чаю і приділити улюбленому заняттю трохи біль ше часу. Десятка класних серіалів останніх років стане для вас підказкою, що ж робити після довгоочікуваної новорічної ночі.

«Моя геніальная подруга» (2018)

Серіал, заснований на романі Елени Ферранте «Неаполітанський квартет», розповість про становлення міцної дружби. Після того, як Ліла відправляється в нову подорож, нічого нікому не сказавши, шістдесятлітню Елена вирішує написати історію життя своєї подруги.

Ліла завжди була сміливою і імпульсивною одиначкою. Саме ці якості приваблювали Елену і одночасно лякали. Вона починає розповідь з початкової школи в невеликому італійському містечку, де Елена користувалася популярністю, поки Ліла все не зіпсувала.

https://youtu.be/uEjJmERk5Bg

«Відкриття відьом» (2018)

Діана Бішоп – історик і відьма мимоволі – випадково виявляє зачароване манускрипт в оксфордской бібліотеці. Щоб розкрити містяться в книзі таємні знання про магічні істоти, вона змушена знову зануритися в світ магії.

Їй пропонує свою допомогу Меттью Клермонт, таємничий генетик і за сумісництвом вампір. Всупереч багатовіковому недовіри між відьмами і вампірами, вони вирішують разом захистити книгу і розкрити криються в ній таємниці, протистоячи загрозам надприродного світу.

«Ярмарок марнославства» (2018)

Серіал за мотивами однойменного класичного роману Вільяма Мейкпіса Теккерея, події якого розгортаються на тлі Наполеонівських воєн. У центрі історії – сирота Ребекка Шарп, дочка спився художника і французької танцівниці, яка готова на все, аби вирватися з убогості і пробитися у вищий світ.

Завдяки гострому розуму, артистичним здібностям і яскравої зовнішності вона віртуозно маніпулює і чоловіками, і жінками, і незабаром її мрія стає реальністю.

«Тілоохоронець» (2018)

Девід Бадд пройшов війну і був відправлений в запас після закінчення бойових дій. Тепер чоловік працює в службі безпеки королівської сім’ї. Головний персонаж особисто охороняє Джулію Монтегю, яка просуває нову радикальну політику. Справа в тому, що погляди Бадда діаметрально протилежні поглядам тієї, кого йому доведеться оберігати від небезпек.

Чи стануть особисті переваги і різниця в світогляді вирішальним фактором в питанні співпраці Девіда з королівською родиною? Або ж як-то начальнику і підлеглому вдасться вирішити цей конфлікт інтересів і поглядів, знайшовши компроміс?

«Моцарт в джунглях» (2014–2018)

У нью-йоркському оркестрі новий диригент – амбітний і талановитий мексиканець Родріго де Суза. Він не боїться наживати ворогів, звільняючи тих, хто йому не до вподоби, і міняти порядки, заведені попередником. В цей час до нього на прослуховування приходить гобоістка Хейлі, вона грала на гобої на вулицях і в підземних переходах, але мріє підкорити велику нью-йоркську сцену. Зустріч з маестро змінює її долю.

«По друзям» (2017 – 2018)

Піт – комік, стендап його покликання. Піт був цілком задоволений своїм життям, але тільки до того моменту, поки не дізнався, що дружина йому зраджує. Для Піта ця новина стала справжнім потрясінням і кардинально змінила його життя.

Щоб прийти в себе, він вирішив поїхати з рідного міста і спробувати своє щастя в Нью-Йорку, сподіваючись, що велике місто, в якому багато людей, все кудись поспішають, він зможе забути про завдану йому образу і почне життя з нової глави .

«Родовід» (2015–2017)

У центрі сюжету серіалу – сім’я, що володіє готелем. Всі члени сім’ї раз на рік збираються разом, щоб відзначити якесь торжество. В черговий раз, зібравшись всі разом, героїв чекав неприємний сюрприз. З’явився один з синів сімейства, який зганьбив сім’ю, він був справжнім прокляттям.

Діти давно вже виросли, але у кожного були свої секрети, і вони поступово почали спливати з появою небажаного гостя. Здається, що йому тут ніхто не радий, але хлопцеві начебто все одно, що рідні люди так до нього ставляться. Пристрасті розпалюються, а така напружена атмосфера до добра не доведе.

«Даррелли» (2016–2018)

Серіал розповідає історію Луїзи Даррелл, жінки, якій перепала дуже непроста доля. У неї четверо дітей, а чоловік не так давно загинув. Жінці доводиться непросто, тому вона вирішує виїхати з суворого і сірого Лондона на невеликий острів, розташований в Середземному морі. Корфу – відмінне місце, щоб почати нове життя.

Головна героїня планує поправити своє фінансове становище і впоратися з численними труднощами, які звалилися на неї, як сніг на голову.

«Баскетс» (2016-2018)

Чіп Баскетс мріє стати професійний клоуном, але, провалившись на вступному іспиті в престижній школі клоунади в Парижі, він змушений порвати з дівчиною, повернутися в рідне містечко Бейкерсфілд і влаштуватися на безперспективну низькооплачувану роботу.

Мати Чіпа постійно порівнює його з більш успішним братом-близнюком Дейлом, і навіть підтримка його подруги Марти вганяє його в ще більшу депресію. І все-таки Чіп не втрачає надії.

«Собаки» (2018)

Новий серіал від Netflix складається з 6 зворушливих новел про відносини собак і їхніх господарів: хвора на епілепсію 11-річна Корінн знаходить порятунок в дружбі з волохатим медбратом Рорі, який спеціально натренований розпізнавати початок нападу; сирійський біженець Айхам, що живе в Німеччині, мріє забрати з Да маска улюбленого пса Зевса і дзвонить йому по скайпу, а житель Коста-Ріки Альваро створив найбільший в світі притулок для бездомних тварин, де живуть більше тисячі собак.

Лучшие сериалы в истории

Сериалы о подростках: 25 лучших фильмов

ЧИТАТИ ЩЕ

Найкращі комедії 2024 року

2024 подарував глядачам цілий спектр забавних і хороших комедій, що становлять за собою слід у світовому кінематографі. Від скромних романтичних комедій до гостросюжетних сатир та...

20 видатних спортсменів України та їх досягнення

Гордість українського народу — спортсмени, які принесли нашій країні безліч перемог та прославили її на весь світ. Наведемо добірку тих людей, котрі подарували українцям ще...

Фільми про біг на довгі дистанції: 5 надихаючих картин

Як свідчить цитата, «нескінченно можна дивитися на три речі «Як горить вогонь, як тече вода і як працює інша людина». До цих трьох складових слід...

Г’ю Джекман: Найкращі фільми Росомахи-джентльмена

12 жовтня 1968 народився знаменитий голлівудський актор Г'ю Джекман. Сам він родом з Австралії, але популярність набув саме в Голлівуді. У багатьох людей він насамперед...